Nieuws - www.fcbanlieue.nl

Nieuws

Nieuws

Jeugdleden staan stil bij belang “positief coachen"

9 januari 11:15  De laatste vrijdag van de kerstvakantie, organiseerde voetbalvereniging FC Banlieue voor haar jeugdleden wederom een editie van het After School-programma. FC Banlieue is een maatschappelijke betrokken voetbalvereniging, die zich naast het voetbal ook richt op de persoonlijke ontwikkeling van de leden. Deze keer stond in het teken van “positief coachen".meer »


Geslaagde kerstlunch FC Banlieue

20 december 11:00  De jeugdteams van FC Banlieue hebben de eerste seizoenshelft op een leuke manier met elkaar afgesloten. Afgelopen weekend genoten de jeugdleden van een heerlijke kerstlunch waarbij iedereen voor een gerecht of hapjes had verzorgd. meer »


FC Banlieue gaat verder dan alleen het ontwikkelen van voetbaltalent

25 oktober 16:00  Omdat veel van onze jeugdleden in de schoolvakanties niet op vakantie gaan, biedt FC Banlieue in deze periodes het FC Banlieue After School Programma aan. meer »


Ontwikkeling binnen én buiten het veld

17 oktober 17:30  Bij FC Banlieue staat talentontwikkeling centraal. Niet alleen de progressie als voetballer in het veld, maar zeker ook de ontwikkeling als teamspeler en als persoon. Daarom is een teamuitje een vast onderdeel van het programma. meer »


Ouderbijeenkomst druk bezocht

21 september 11:45  Vrijdag 16 September j.l. organiseerde FC Banlieue in de kantine een bijeenkomst voor de ouders en/of verzorgers van de jeugdelftallen.meer »


FC Banlieue sponsoren was nog nooit zo makkelijk. En gratis.

16 september 15:00  Sinds kort is FC Banlieue actief op Onze Clubwinkel. Dit is een makkelijke en gratis manier om de vereniging financieel te ondersteunen door middel van je aankoop bij een online winkel.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!