Nieuws

Nieuws

Ouderbijeenkomst druk bezocht

21 september 11:45  Vrijdag 16 September j.l. organiseerde FC Banlieue in de kantine een bijeenkomst voor de ouders en/of verzorgers van de jeugdelftallen.meer »


FC Banlieue sponsoren was nog nooit zo makkelijk. En gratis.

16 september 15:00  Sinds kort is FC Banlieue actief op Onze Clubwinkel. Dit is een makkelijke en gratis manier om de vereniging financieel te ondersteunen door middel van je aankoop bij een online winkel.meer »


FC Banlieue krijgt sleutel sportcomplex “Canal Road"

16 augustus 19:45  Sinds deze week vinden de trainingen en wedstrijden van onze voetbalvereniging plaats op ons eigen sportcomplex Canal Road. Canal Road. Eerder deze week kreeg onze voorzitter Niels van der Vlist de sleutel van het sportbedrijf Rotterdam. meer »


FC Banlieue zoekt een ambitieuze trainer voor de onderbouw.

15 augustus 10:15  Heb jij gedegen kennis van voetbal en weet je dit goed over te brengen op onze ambitieuze spelers? Wil jij je hierin verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer ....meer »


Nog enkele selectieplekken voor het nieuwe seizoen beschikbaar

15 juli 12:00  Dit seizoen speelt FC Banlieue op de nieuwe locatie Sportpark Canal Road aan de Kanaalweg in Rotterdam. We hebben nog enkele plekken beschikbaar in teams voor de jongste leeftijden, vanaf geboortejaar 2017. meer »


FC Banlieue-talent Elijah naar Feyenoord Academy

8 juli 11:30  Afgelopen seizoen zijn maar liefst vier talenten uit de onderbouw van FC Banlieue gescout door de bvo Feyenoord. Speler Elijah uit de JO8 is hierna ook aangenomen en start per 1 augustus aan een nieuw voetbalavontuur. FC Banlieue had hem natuurlijk graag willen behouden en verder willen ontwikkelen maar we begrijpen ook dat er steeds eerder naar talent gezocht wordt door profclubs.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!