Nieuws

Nieuws

FC Banlieue gaat verder dan alleen het ontwikkelen van voetbaltalent

25 oktober 16:00  Omdat veel van onze jeugdleden in de schoolvakanties niet op vakantie gaan, biedt FC Banlieue in deze periodes het FC Banlieue After School Programma aan. meer »


Ontwikkeling binnen én buiten het veld

17 oktober 17:30  Bij FC Banlieue staat talentontwikkeling centraal. Niet alleen de progressie als voetballer in het veld, maar zeker ook de ontwikkeling als teamspeler en als persoon. Daarom is een teamuitje een vast onderdeel van het programma. meer »


Ouderbijeenkomst druk bezocht

21 september 11:45  Vrijdag 16 September j.l. organiseerde FC Banlieue in de kantine een bijeenkomst voor de ouders en/of verzorgers van de jeugdelftallen.meer »


FC Banlieue sponsoren was nog nooit zo makkelijk. En gratis.

16 september 15:00  Sinds kort is FC Banlieue actief op Onze Clubwinkel. Dit is een makkelijke en gratis manier om de vereniging financieel te ondersteunen door middel van je aankoop bij een online winkel.meer »


FC Banlieue krijgt sleutel sportcomplex “Canal Road"

16 augustus 19:45  Sinds deze week vinden de trainingen en wedstrijden van onze voetbalvereniging plaats op ons eigen sportcomplex Canal Road. Canal Road. Eerder deze week kreeg onze voorzitter Niels van der Vlist de sleutel van het sportbedrijf Rotterdam. meer »


FC Banlieue zoekt een ambitieuze trainer voor de onderbouw.

15 augustus 10:15  Heb jij gedegen kennis van voetbal en weet je dit goed over te brengen op onze ambitieuze spelers? Wil jij je hierin verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer ....meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!