Nieuws

Nieuws

Samenvatting: Belgi� - Marokko (0-2)

Gisteren om 20:57  Na een teleurstellende openingswedstrijd tegen Canada, waarin het nog wel de drie punten pakte, hoopten de Belgen zich zondagmiddag te revancheren tegen Marokko. België beet zich echter lang stuk op de stugge Marokkanen en leek vlak voor rust al op achterstand te komen door de uitblinkende Hakim Ziyech. Zijn doelpunt werd afgekeurd. In de tweede helft zou de oud-Ajacied echter alsnog een hoofdrol op zich nemen door de 2-0 van Zakaria Aboukhlal (ex-AZ) voor te bereiden. Marokko heeft na zondagmiddag een uitstekende uitgangspositie. De kansen voor de Belgen zijn flink geslonken. meer »


Hoe is het nu met de spelers die in de zomer vertrokken uit de Eredivisie? (3)

Gisteren om 16:48  In de zomerse transferperiode kozen tientallen spelers weer voor een vertrek uit Nederland. De een was het niveau van de Eredivisie ontgroeid en vertrok naar een topcompetitie, terwijl de ander zijn geluk in een wat kleinere competitie ging beproeven. Maar hoe verging het deze Eredivisie-verlaters bij hun nieuwe clubs? Scoren ze aan de lopende band of zitten ze geregeld op de bank? Het derde deel van een vijfdelige serie. meer »


Hoe is het nu met de spelers die in de zomer vertrokken uit de Eredivisie? (2)

Gisteren om 11:00  In de zomerse transferperiode kozen tientallen spelers weer voor een vertrek uit Nederland. De een was het niveau van de Eredivisie ontgroeid en vertrok naar een topcompetitie, terwijl de ander zijn geluk in een wat kleinere competitie ging beproeven. Maar hoe verging het deze Eredivisie-verlaters bij hun nieuwe clubs? Scoren ze aan de lopende band of zitten ze geregeld op de bank? Het eerste deel van een vijfdelige serie. meer »


Samenvatting Argentini� - Mexico (2-0)

26 november 2022 23:00  Lionel Messi is opgestaan toen zijn land hem het meest nodig had. Argentinië had het erg lastig tegen Mexico en bevond zich op de rand van uitschakeling, maar toen stond de kleine wereldster op en maakte hij uit het niets de openingstreffer. Het was het startschot voor een mooie overwinning.  meer »


Deze talenten moeten Oranje de broodnodige creativiteit brengen

26 november 2022 10:22  Het Nederlands elftal mocht in de tweede groepswedstrijd van geluk spreken dat het gelijkspeelde tegen Ecuador. Oranje kwam slechts tot twee doelpogingen, waarvan maar één schot op doel. Louis van Gaal was kritisch na afloop en gaf aan dat hij verder moet zoeken. Hij heeft een aantal interessante opties in de selectie zitten. meer »


Deze leden van de Oranje-selectie kwamen ook uit op het WK 2014

26 november 2022 7:00  De groepsfase zit er alweer bijna op voor het Nederlands elftal en de ploeg kan zich evenals in 2014 op gaan maken voor de knock-outs. In vergelijking met het laatste wereldkampioenschap waarop Oranje aanwezig was zijn drie spelers en de bondscoach opnieuw aanwezig.  meer »


Meer nieuws

25 november 2022 14:30 Samenvatting Wales - Iran 0-2

23 november 2022 13:58 Samenvatting Marokko - Kroati�

18 november 2022 14:20 Voorbeschouwing Senegal - Nederland

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!