Vacatures

Vacatures

(Hoofd)trainer

10-08-2022

Jeugdtrainer Onderbouw


FC Banlieue zoekt een ambitieuze trainer voor de onderbouw.
Wat ga je doen?

Als trainer onderbouw word je gekoppeld aan een van onze onderbouw teams (JO7, JO8, JO9 of JO10). Deze teams trainen op de maandag en de woensdag van 17.30 u tot ca 19.00 u. De selectieteams trainen aanvullend ook nog op vrijdag van 17.00 u tot 18.00 u. Op zaterdagochtend spelen ze hun competitiewedstrijden. Goede voorbereiding van de training is van groot belang. Welke trainingsvormen ga je doen? Wat zie je in de wedstrijd op zaterdag wat nog niet goed gaat en hoe vertaal je dat naar de trainingen? Dit stem je af met de trainer waar je mee samenwerkt maar ook met onze Hoofd Opleidingen (HO). Onze HO heeft vele jaren ervaring bij o.a. de jeugd van Sparta en kan daarom goede ondersteuning bieden om je verder te ontwikkelen als trainer.

Heb jij kennis van voetbal en weet je dit goed over te brengen op jonge spelers? Wil jij je hierin verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!IMG_6566.JPG

Locatie

De wedstrijden en trainingen worden dit seizoen op ons eigen sportcomplex “Canal Road” georganiseerd. Het adres is Kanaalweg 84, 3041 JE Rotterdam.

Vanaf 15 augustus 2022.

Over FC Banlieue

Voetbalvereniging FC Banlieue (FCB) is in 2021 opgericht na een initiatief van een aantal betrokken ouders in samenwerking met het kledingmerk Clan de Banlieue als maatschappelijk partner. FC Banlieue biedt op een leuke en kwalitatieve manier voetbal aan voor de jeugd en senioren. Momenteel zijn er 10 jeugdteams en 2 seniorenteams. De jeugdteams spelen bijna allemaal hoofdklasse of 1e klasse en hebben veel getalenteerde spelers. Ontwikkeling van de spelers staat centraal waarbij voor alle teams met dezelfde principes werken en veel onderlinge afstemming hebben. Bij FCB heerst een hechte verenigingscultuur en als betrokken vereniging is er een sterke focus op maatschappelijke betrokkenheid.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt ervaring als voetballer en affiniteit met voetbal / voetbaltrainerschap  
  • Je geeft het goede voorbeeld (op tijd komen, goed gedrag/taalgebruik, sportief)
  • Je bent enthousiast en leergierig
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de spelers en hun ontwikkeling
  • Je kan goed communiceren in eenvoudige taal (afgestemd op de leeftijd)
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband

 

Wat bieden wij?

  • Goede ondersteuning en begeleiding van zowel jeugdcoördinator als HO
  • Een leuke werkomgeving / hecht team van trainers en staf
  • Na een proeftijd van 4 weken, tas en trainerskleding van FC Banlieue en vrijwilligersvergoeding

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om mee te werken aan het opzetten van ons programma? Stuur dan een korte motivatie en CV naar info@fcbanlieue.nl Voor vragen kun je contact opnemen met onze jeugdcoördinator Niels van der Vlist, 06 30061579 of info@fcbanlieue.nl

 

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Vacature Titel
Coach Stageplekken
(Hoofd)trainer Jeugdtrainer Onderbouw
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!