FC Banlieue verhuist volgend seizoen naar Kanaalweg

FC Banlieue verhuist volgend seizoen naar Kanaalweg

4 april 2022 20:15


FC Banlieue verhuist met ingang van komend voetbalseizoen naar het voetbalcomplex aan de Kanaalweg.

Het gemeentebestuur van Rotterdam heeft besloten dat FC Banlieue vanaf aankomend voetbalseizoen naar het Sportpark Canal Road (Kanaalweg 84) verhuist. Dit betekent dus dat we deze zomer onze vertrouwde plekken op het Erasmuspad/Wilgenring en AGE gaan verlaten. Gelukkig krijgen we hier vanaf aankomend seizoen wel een eigen complex met goede voorzieningen met een kantine voor terug. Eind maart hebben we een informatiemiddag gehouden en daarna zijn alle leden op de hoogte gebracht. Bijgaand antwoorden op de meest gestelde vragen:

Per wanneer verhuist FC Banlieue?
De verhuizing vindt vóór de start van het nieuwe voetbalseizoen (eind augustus) plaats. Gedurende de competitie van 2022-2023 zullen alle trainingen en thuiswedstrijden plaatsvinden op het complex aan de Kanaalweg. 

Wat gebeurt er met het complex aan het Erasmuspad?
Het gemeentebestuur heeft als eigenaar van het complex besloten dat de huidige gebruiker van het het voetbalveld aan de Kanaalweg - voetbalvereniging Steeds Hoger - naar het Erasmuspad komt. Ze zijn de laatste tijd flink gegroeid en zijn te groot voor het veld op de Kanaalweg. FC Banlieue is kleiner en verhuist om die reden daarheen.

Hoe lang is het rijden van de Wilgenring naar de Kanaalweg?
Vanaf de Wilgenring is het zo’n 7 autominuten en 14 fietsminuten naar ons nieuwe complex aan de Kanaalweg. 

Verhuizing_FC_Banlieue.png

Wat gebeurt er ná het volgende seizoen?
De locatie aan de Kanaalweg is tijdelijk. Vanaf seizoen 2023-2024 zal FC Banlieue verhuizen naar het complex van HWD aan de Taludweg, waar we verder kunnen groeien. In loop van komend seizoen zal hier meer over bekend worden. 

We don’t switch sides (al gaan we nu dus wel verhuizen). ;-)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!